Канела (Лептокарија)

Dessert Shop
0.0
Based on 1 reviews

Reviews

in
ind o
125 month ago
Тортите се веќе долга традиција на оваа слаткара! Но мене покрај нив највеќе ми се допаѓа cheese cake-от колаче (кое што има и вишни) Пробајте го:)
  • North Macedonia, GPS: 42.00399,21.39919