Cafe nearby Macedonia

50,000 found

City Park (Градски парк)

4.6
Аминта Трети (Булевар 8 Септември), 1000 Skopje, North Macedonia, GPS: 42.00769,21.419735

Градскиот Парк преставува јавен градски парк во гравниот град на Македонија, Скопје. Паркот е изграден за време на скопскиот валија Хафиз Мехмед-паша. Почетната зелена површина зафаќала простор од околу 16,000 м². Денешна површина која го зазема Градскиот парк е 486,000 м²

The Gallery

4.2
$$
Франклин Рузвлет 63А/2 (Орце Николов), 1000 Skopje, North Macedonia, GPS: 42.003723,21.4151
 • Price
 • Reservations
 • Credit Cards
 • Outdoor Seating
 • Music
 • Wi-Fi
 • Menus
 • Drinks
 • Parking
 • Wheelchair Accessible
 • TVs
 • Smoking
+more

The Gallery Caffeе урбано место каде секогаш ке бидеш добредојден, пријатно дочекан, навремено и љубезно послужен, со безпрекорен квалитет.

Search this area
Maps are
always at hand
Download apps and start expanding your horizons
Open Maps.me app
Use web version